top of page

Charity

Wij van Playful Minded vinden het belangrijk om mensen in nood en/of die hulp nodig hebben, deze hulp te bieden.

Gelukkig zijn er genoeg instanties en organisaties die daarbij het zware werk verrichten welke echter vaak afhankelijk zijn van donaties en soortgelijke vormen van inkomsten. 

Daarom doneren wij maandelijks 10% van de opbrengsten naar één van deze goede doelen.

PayPal ButtonPayPal Button

RED EEN KIND


DOELSTELLING
Red een Kind helpt kansarme en kwetsbare kinderen in Afrika en Azië. Door de grote armoede, gecombineerd met de gevolgen van aids, honger, kinderarbeid, prostitutie of geweld weten ze nauwelijks te overleven. Red een Kind helpt door het geven van onderwijs, vaktraining, eten, kleding, medische zorg, oog voor de psychologische, sociale en geestelijke ontwikkeling. Ze leren op eigen benen staan in hun samenleving, leren een vak, verwerven een baan en bevrijden zich zo uit hun kansloze bestaan. Zodat zij weer anderen kunnen helpen. Red een Kind heeft oog voor de ontwikkeling van het héle kind en de samenleving.


ACTIVITEITEN
De programma 's van Red een Kind omvatten directe steun aan kinderen en projecten op het gebied van onderwijs, beroepstraining en baanbemiddeling, versterken van voedselzekerheid; bestrijding kinderarbeid, hiv/aids, prostitutie en school-dropout.

bottom of page